jueves, 7 de agosto de 2008

11th DAY (7th AUGUST)

Primera visita del dia, les 1000 illes!! Dins d'un llac hi ha barbaritats d'illetes, en cada una, una caseta de luxe, i a rebossar d'arbres..

Per la nit, visita a l'orquesta jove mundial, Manu i Pilareta companys de pis de Vicent en Barcelona, ens esparaven, encara vam arribar a temps, per veure el concert!! Són uns cracks!! Els millors musics joves de tot el món es reuneixen estos dies en un park natural, on assagen i fan concerts.
...mireu a qui vam trovar, al xicuto de canadà!! Jajajajaja...
I el motel de carretera, on em passat la nit!

Canvi de plans sobre la marxa, hui tocava anar a Ottawa, però una locura ens ha dut a desistir i cancel.lar l'hostal per endisnsar-nos a l'aventura entre els parcs naturals, boscos, foscor, foscor i foscorrrrrrrrrrrrr!!!

Tenim 2 opcions, dormir en el cotxe els 4 amb les finestres obertes i que ens piquen els mega mosquits que hi ha per ací, o amb les finestres tancades i morirnos de l'ambientaso de 4 xotos tancaets respirant-nos tota la nit. Mare meua que locuraaaaa...

A vore si podem dormir junts als Ossos Pep, i farem la peli!

Evidentment no crec que hi hasca WI-FI (igual les canoes tenen ADSL incorporat,mai se sap) així que vos ho contarem en Montreal, divendres o dissabte, ueeeeeeee!!!

No hay comentarios: