viernes, 8 de agosto de 2008

12th DAY (8th AUGUST)


OOOHHHHHHH!!!!!!!!!! Aventures canadienses!!!!!!!


De bon matí ens hem posat en marxa per a respirar aire fresc i deixar un poc de costat la vida urbana i estresant de les ciutats, per a buscar refugi entre els arbres, els llacs i els animalets en llibertat.


Pero abans hem pensat que seria millor culturitzar-se un poc mirant el assaig de la Jove Orquestra Mundial amb Manu com a clarinet solista i Pilar a l'oboe (simpàtica!!!!) i altres 70 joves d'arreu del món. Interpretant un concert per a violí i cello de Brahms. Borró??!! No...!!!!





I ahí estem, a remar!!!!! Xalequet i impermeable, jejeje!!!!!! Canoa canadenca i kayak a foc!!!!!! I per afortunats quan estàvem a l'altra punta del llac ens ha pillat la "tormenta perfecta", una tormenta brutal que pareixia que ens anava a enfonsar, entrant-nos aigua a la canoa i als kayaks, de la qual hem eixit totalment xopats, però com uns campeons, experiència única!






Com la naturalesa no pot amb nosaltres, s'hem decidit a fer senderisme, per una senda al parc natural d'Orford (no Oxford).


Senderisme pel bosc, com no, baix la pluja i en sandalies (les sapatilles estaven xopaes de la pluja de la canoa)... ben equipats!!!





Habitat natural del castors i Shrek...


Esta va per a Rupi, Enric i el Mauri... a que no heu surcat mai la increïble cresta de la ola en un llac... doncs ahí vaig jo... a fer un triple mortal després de creuar el tubo...oh my God!!!



I per la vespradeta a Magog, un poblet propet de Orford, a fer-se un refresquet i despedir-se dels millors músics del món, Manu and Pilar! Please to meet you!


I arribant la nit, cap a Montrealllllll!!!!

Açò pareix el Skyline de New Yorkk!! Mare meua el que ens espera este finde, ja contarem....

I per la nitttttt....
Soparto en "3 Amigos", un mexicà que ens dixà rotant tota la nit, dew.

El taxi ens dugué a la millor discoteca de Montreal "Ópera", però una volta ens baixàrem del taxi estava tancàaaaaa!!

Pegàrem una volteta i acabàrem en la disco "ROOF" a l'estil Berlinés, tipo Tacheles:

Amb una sala amb música salsa:

I camí a l'hostal, tal i com mana el nostre règim vacacional, paraeta per resopar en el Mc!

Doble nyenya!


Ale, a dormir a l'hostal!

Senyal típica en Canadà,

PERILL POSSIBLE PRESÈNCIA D'ALCES A LA CARRETERA!


No hay comentarios: